HAPPY NOODLE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Noodle. Meer weten? Ontdek meer

21 okt 2022 om 20:08 Noodles met kip besteld en betaald. Gebeld geen kippevlees meer belachelijk natuurlijk dan maar rundvlees. Veel noodles en weinig rundvlees, soep en loempias redelijk, viel mij erg tegen, ook bestelling veel later geleverd. Niet voor herhaling vatb
20 okt 2022 om 22:21 Noodles was taai de beef stukjes was gewoon rundergehakt , soep was alsof je een hap boter neemt
3 apr 2022 om 20:31 Set menu semarang besteld. Die soep zit een halve liter olie in. Veeel te vet! Ook karig vlees, weinig groente en bijna alleen noodle. Ik heb het weggegooid…
8 mrt 2022 om 21:22 Deze staat in ons lijstje vette eetteleurstellingen. Te vet, te weinig groenten, niet smakelijk.
30 nov 2021 om 21:55 Runder Bouillon was helaas wat te vet, ik had stukjes mals vlees verwacht en geen gehakt. Meer groentes, minder noodles! Twee loempia’s besteld, die wel lekker waren. 4 potjes met saus, de grootste neem ik aan voor de loempia, de rest voor de soep??
10 nov 2021 om 21:34 Dit restaurant heeft niks met Indonesië ... men moet zich kapot schamen dat je dit Indonesische gerechten noemt... je kan niet eens krupuk / emping / pangsit / soep goed doen
3 nov 2021 om 20:08 Te duur voor wat je krijgt. Soep is voornamelijk olie.
1 nov 2021 om 20:54 The shrimp had flavor. The broth was lots of oil with 0 flavor.
28 jul 2021 om 10:33 bijna alleen maar noodles inderdad
14 jul 2021 om 7:10 Zonde! Eigenlijk alleen maar noodles. Weinig vlees/vis en groeten. Te duur als je het mij vraagt voor wat je krijgt.
25 jun 2021 om 21:34 Drank vergeten te leveren
23 apr 2021 om 9:23 Erg slecht, het eten had enorm weinig smaak en proefde als spaghetti met wat water. Amper tot groente.